15 Kasım 2009 Pazar

Eti Browni 'Mutlu Et Beni'

Reklam izlemeyi gerçekten seven bir reklam-izler'im ben. Ama öyle hepsini değil, kendime göre en eğlenceli ve yaratıcı olanları üşenmeden arar, bulur, seçer ve izlerim. Hatta en sevdiğim çıksın diye kanal kanal reklam kuşağı aradığım da olmuştur. Konuya giriş paragrafı tadında olsun istedim, konumuz bu değil.


Asıl konu reklam yıldızları, daha da özelde Eti'nin kek reklamı oyuncuları. Eti, Browni reklamlarındaki oyuncu seçimlerinde gayet başarılı. İzledikçe insanın gerçekten o keki bir hamlede yutası geliyor. O kadar kıskanıyorum ki izlerken, bazen kıskançlığım oyuncu kızın keki yerken boğazında kalıp ölümü ile sonuçlanması isteğini bile uyandırabiliyor (kayıtlara geçmesin) lütfen) ki şu noktada Eti'ye yeni reklam için bir önerim var. Kendime ve çevreme daha fazla zarar vermeden sıradaki Eti Browni reklamında oynamak istiyorum. O keki öyle bir yerim ki ben, o saniyede herkesi evinin mutfağında dolapların kıyısında köşesinde ah burada bir browni olacaktı telaşıyla dolandırır, dururum.

Markayı da her türlü taşıyabilirim ben.

Teklif benden, denemesi sizden ;)

5 yorum:

M.Erakbas dedi ki...

Bana versinler bir koli gidip Konak Meydanı'nda yiyeyim. Viral reklam olsun :) Hatta bir tane feysbuk gurubu açayım "Eti bana Browni ver reklamdaki gibi yiyeyim" diye. Güzel fikir oldu. :)

numancebi dedi ki...

Bir sürü Browni yiyebilmek için yapıyor bunu. Markayı taşırım derken de fabrikayı evine taşıyacağını ima ediyor.

Oyuna gelme Eti! :P

burakm dedi ki...

hep destekkk tam destekkkk =))))) bir pazar sabahi mi akliniza geldi bu fikir merak etmedim degil :P

Adsız dedi ki...

Şimdi Eti bizim sesimizi duyar mı dersin? :)

Adsız dedi ki...

uzaylı olmadığımı görmek çok güzel :)) reklam peşinde koşarım bende :)